Spencer Pigot a Pro Mazdában indul idén

Spencer Pigot leszerződött a Team Pelfrey Pro Mazda csapatába. A fiatal amerikai tehetség tavaly a USF2000-ben versenyzett, és mindössze hát ponttal maradt el a bajnoki címet begyűjtő, idén szintén a Pro Mazdában induló Matthew Brabhamtől.
"Nagyon várom már ak övetkező szeont a Team Pelfreyvel." - mondta Pigot.
"Dale Pelfrey tavaly óta egyengeti a pályámat és nagyon örülök, hogy ismét náluk vezethetek, ezúttal már egy kategóriával feljebb. Alig várom, hogy a pályán lehessek, és együtt dolgozhassak a csapattal."

Tavaly a Team Pelfrey toronymagasan nyerte a bajnokságot Jack Hawksworth-szel a volán mögött, így Pigot jó eséllyel pályázik a bajnoki címre.

"Nagyon büszke vagyok a csapatomra és arra amit elértük az elmúlt két évben." - mondta Dale Pelfrey a csapat tulajdonosa.
"Izgatott vagyok, hogy Spencer idén is nálunk versenyzik. Az elmúlt években megmutatta, hogy remek versenyző és abban is biztosak vagyunk, hogy megérett a feljebb lépésre."

A csapat azt is bejelentette, hogy idén két autóval képviseltetik magukat a Pro Mazdában. A második versenyzőt később nevezik meg.

Legfrissebb Hírek