F1: Webber nem hosszabbít a Red Bull-lal?

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a Red Bull házon belüli ellentétei kapcsán: a német Bild úgy értesült, a csapat nem hosszabbítja meg Mark Webber szerződését a Malajziában történteket követően. 


Mint ismert, Sebastian Vettel múlt vasárnap a csapat kérése ellenére előzte meg Mark Webbert, aki a leintést követően élesen bírálta csapattársát. Bár a csapat részéről azóta úgy nyilatkoztak, elsimítják a két versenyző közötti ellentéteket, az elmérgesedett viszony miatt egyre többet hallani arról, hogy 2014-nek már új felállással vágnak neki a Milton Keynes-iek.

A német bulvárlap, a Bild például úgy értesült, a Red Bull nem fogja meghosszabbítani Webber idény végéig szóló szerződését. Az ausztrál helyére a Toro Rosso két versenyzője, Daniel Ricciardo és Jean-Eric Vergne is pályázik.

Helmut Marko a címvédő tanácsadója elmondta, nem híve annak, hogy egy csapatnál két vezérpilóta versenyezzen. „Ismerem a sportág elmúlt 30-40 évének történetét, és sosem láttam olyat, hogy két alfahím egymást ölelgetve barátkozzon egymással.”

Legfrissebb Hírek