A Honda elégedett a 2013-as fejlesztésekkel

A Honda elégedett a 2013-as szezonra fejlesztett IndyCar motorjával. Azok után, hogy idén a Chevrolet legyőzte őket a gyártók bajnokságában, nagy várakozással tekintenek a előttük álló szezonra.

Az IndyCar előírásai szernt január 18.-án át kell esniük az új motoroknak a homologizáción, így a Honda és a Chevrolet is már az utolsó simításokat végzi az új motorokon.

A HPD technikai igazgatója, Roger Griffiths elmondta, hogy őket csak ösztönözte az idei vereség, hogy még jobb munkát végezzenek a fejlesztésekkel.

"Úgy érezzük, hogy jól sikerültek a fejlesztések." - mondta Griffiths.

"Soha nem tudni a szezonnyitó előtt, hogy valójában hol is állunk, de sikerült gyorsan kitűznünk, hogy mely területeken milyen céljaink vannak, és mindenki keményen dolgozik, hogy ezeket elérjük" 

"Ez visz minket előre, és van egy remek csapatunk, akik arra összpontosítanak, hogy minden célunk elérjük."

A Chevrolet IndyCar programjának vezetője, Chris Berube nem akart jóslásokba bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy mennyit léptek előre a télen. 

"Egy kristálygömb kéne ahhoz, hogy megmondjam hol is állunk jelenleg." - mondta Berube.

"Nem tudom, hogy a Honda milyen irányba fejlesztett. Azt tudom, hogy a mi erőforrásunk milyen változásokon esett át a homologizáció előtt és azt, hogy ezektől mekkora javulást várunk. De azt nem tudom megmondani, hogy ez mire lesz elég."

Legfrissebb Hírek