Karthikeyan az IndyCarban folytatná

Narain Karthikeyant többször is szóba hozták az IndyCarral az elmúlt időszakban, most, hogy szinte biztosan nem kap versenyzői ülést jövőre az F1-ben ismét szóba került az indiai versenyző átigazolása.


A 36 éves versenyző elmondása szerint szeretne a formula autós versenyzésnél maradni a jövőben is, és azok után, hogy az F1-es csapata becsődölt nem sok opciója van.

"Továbbra is az F1 az elsődleges célom, de elérkezett az az idő, amikor komolyan el kell gondolkodnom az alternatívákon." - mondta Karthikeyan.

"Szeretnék a formula autózásnál maradni, és az F1 mellett az IndyCar az egyetlen komolyabb lehetőség."

"Azután, hogy két évet töltöttem a HRT-nél szeretnék most már komolyan versenyezni. Az IndyCarban egy teszt jó lenne, hogy megismerjem az autót és megtudjam hol is állok jelenleg."

"Tudom, hogy az IndyCarban nem sok versenyző kap fizetést, de az egy nagy sorozat és fejlődik jelenleg. Azt hiszem az első év után versenyképes lehetnék ott. De erről még csak egyeztetés folyik, semmi sem eldöntött jelenleg." - zárta mondandóját a mozgó sikán becenévre hallgató indiani.

Jelenleg az Andretti Autosportnál van versenyképes szabad autó, de akár a Ganassi Racing negyedik autójába is beülhet ha komolyabb szponzori háttérrel érkezik a sorozatba.

Legfrissebb Hírek