Allmendingernek még nincs szerződése idénre

Nehéz éven van túl AJ Allmendinger és az idei éve sem alakul túl jól, mivel még nincs egy csapattal sem szerződése. Allmendinger a Michael Shank Racinggel indul a Daytona-i 24 óráson, de ezen kívül semmi konkrét terve nincs még a 2013-as szezonra.


Allmendingert tavaly függesztette fel a NASCAR miután megbukott egy verseny utáni dopping teszten. A felfüggesztés csak ideiglenes volt és miután részt vett egy rehabilitációs programon elvileg nem lenne akadálya, hogy a NASCAR-ban versenyezzen, de jelenleg nem dúskál az ajánlatokban.

"Jelenleg ez az egyetlen verseny, ami a terveim között szerepel." - mondta Allmendinger.

"Természetesen szeretnék visszatérni a Sprint Cup-ba teljes szezonra, de erre nem sok esélyem van jelenleg."

Allmendinger tavaly a rehabilitációs program után részt vett négy versenyen a Phoenix Racing színeiben, de a legjobb esetben is csak néhány futamon tud náluk elindulni idén.

"Nem szeretném, hogy így érjen véget a pályafutásom. Nyitott vagyok minden lehetőségre legyen az sportautózás, IndyCar, Nationwide series vagy a Truck sorozat."

Allmendingernek kézenfekvő megoldás, ha a Michael Shank Racingnél versenyzik, aminek egyébként résztulajdonosa is. A Shank Racing idén is indul a Grand-Amben és idén is megpróbálnak az IndyCarban autót indítani.

Legfrissebb Hírek